Kvalitet

J&S Coffee vill ge fikasugna gäster en möjlighet att ta en välbetjänt paus i vardagen, för en stunds avkoppling, umgänge och själv belöning. I vårt café erbjuder vi kaffe från Löfbergs Lila, bakverk från eget bageri och mat med naturliga råvaror av högsta kvalitet.

 

För många är kvalitet bara ett ord i högen för att marknadsföringen skall verka seriös och pålitlig. Men för oss på J&S coffee står ordet kvalitet för en upplevelse där gästen skall vara tillfredsställd och nöjd från den stund gästen kliver in, till och med den stund gästen lämnar caféet.

Löfbergs Lilla kaffe

73 % av alla svenskar som dricker kaffe gör det för att det smakar gott och därefter anges sociala skäl (27%).

Med ett stort fokus på smakupplevelser hoppas vi att vi både kan ge våra gäster en skön fikastund och nya kunskaper som ger många goda kaffe- och testunder långt efter besöket. Därför använder vi oss av Löfbergs Lila kaffe som med stolhet  ser till att våra gäster kan njuta av den allra bästa kaffekoppen!

Vårt sortiment

Vi håller benhårt på att det vi serverar ska hålla hög kvalitet. Vi väljer ut alla våra leverantörer med omsorg och dessutom tillverkar vi allt bröd och alla bakverk i vårt eget bageri på Lidingö. På så vis har vi full kontroll på hela sortimentet. OBS! Våra bakverk bakas endast med SMÖR, något annat finns inte på kartan. Och eftersom vi har koll kan vi också erbjuda variation och nyheter. Du ska alltid känna att det finns något nytt att prova på J&S Coffee.